Webbutveckling

På Netberry kan vi erbjuda webbutveckling för både små och stora företag, vi jobbar framförallt med PHP och är riktigt vassa på utveckling i bla. WordPress, Drupal och Jomla. Vi delar upp webbutveckling i tre kategorier:

 

Enkelt webbprojekt (upp till 10 000 kr)

Vi tagit fram en offert för personer eller företag som inte har behov av omfattande webbutveckling – vårt webbpaket i Word Press ”enkla webben” där hemsidan kostar upp till 10 000 kr. Du kan uppgradera din nya hemsida mot en extra avgift på 300 kr/ månad och då ingår följande:

1. Domännamn

2. Hosting på ett webbhotell

3. Tio e-mail adresser

4. Support

Enkla webben är framtagen för dig som inte behöver mycket funktionalitet på hemsidan – du är välkommen att kontakta oss så kan vi tillsammans välja rätt webbtjänst för dig eller ditt företag.

 

Medelstort webbprojekt (10 000 till 100 000 kr)

Medelstora webbprojekt innehåller ett unikt tema i Word Press, Jomla eller Drupal och en skräddarsydd design som möter dina behov. Dessutom finns det ofta två dimensioner – allmänna delen utav sidan och en inlogning för webbsidans användare med användarkontotn, profiler, språkfunktioner mm. En mindre webbshop faller oftast i denna kategori.

 

Avancerat webbprojekt (från 100 000 kr)

Vi arbetar med MY SQL/SQL databaser och programmerar i PHP och kan hjälpa dig på alla steg i utvecklingen av din nya webbplats, allt från koncept (wireframes), med design, samt programmering och installation av färdig produkt. Till varje projekt dedikerar vi en Account Manager som blir din kontaktperson under projektets gång och ser till att din vision förmedlas rätt till våra designers och utvecklare. Kontakta oss så tar vi kostandsfritt fram ett prisförslag på ditt webbprojekt.


SwedishEnglish