Leadsgenerering

På Netberry fokuserar vi på prestationsbaserad marknadsföring, vi specialiserar oss på leadsgenerering genom e-post , sökmarknadsföring och kampanjer via affiliatenätverk . Med över tio års erfarenhet av prestationsbaserad marknadsföring vet vi vad som fungerar och kan strategiskt rådgiva våra kunder i valet av digitala kanaler men också uppnå den optimala marknadsmixen digitalt.

Vi driver våra egna webbplatser och och bygger databaser som vi använder i marknadsföring för kunds räkning, vi jobbar dessutom med partners som hjälper driva trafik till dessa med targeting och timing i fokus för optimal konvertering.

Genom att kombinera flera kanaler, har vi möjlighet att leverera hundratals kontakter varje månad till våra kunder. Vår kompetens inom prestationsbaserad marknadsföring har hjälpt flera utav våra kunder att lyckas online.

Våra välriktade och strategiska e-postkampanjer  engagerar användarna och hjälpa till att bygga din online-verksamhet .

Den integrerade databas vi förfogar över gör att vi kan segmentera eller samla in ny data för att komma igång med en ny eller att fortsätta en befintlig kampanj.

För att öka effektiviteten på kampanjerna skapas e-postmarknadsföring på en skräddarsydd nivå för att säkerställa att vi matcha rätt behoven för ditt företag . Vi kan bygga kampanjer med automatiska utskick med förutbestämda triggers , beteende e-post eller skräddarsy kampanjer , hjälper vi dig att ställa upp , skicka och övervaka rätt e-postkampanjer för ditt företag och dina kunder .

Som standard har du alltid tillgång till en account manager för att övervaka dina kampanjer och följa upp leverans , teknisk support och månadsrapporter för alla kampanjer . Varje kvartal bokar vi möte  för att granska och diskutera förändringar för att ständigt förbättra din e-marknadsföringsstrategi . Kontakta oss idag för att diskutera vidare hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med bättre leadsgenerering.


SwedishEnglish